5 مرحله برای پر کردن نمکدان و فلفل
- انتخاب شیکر مناسب: قبل از اینکه شروع به پر کردن نمکدان و فلفلدان خود کنید، مهم است که شیکر مناسب را برای نیازهای خود انتخاب کنید. اندازه میز ناهارخوری خود، تعداد مهمانهایی که معمولاً میزبانی میکنید و تعداد دفعات استفاده از شیکر را در نظر بگیرید. شیکری را انتخاب کنید که به راحتی از آن ریخته شود و دهانه آن گشاد باشد تا دوباره پر کردن آن آسانتر شود.
- نمک و فلفل مناسب را انتخاب کنید: هنگامی که شیکر خود را انتخاب کردید، باید نوع مناسب نمک و فلفل را برای پر کردن آن انتخاب کنید. انواع مختلفی از نمک و فلفل موجود است، از جمله نمک دریایی، نمک کوشر، نمک خوراکی، فلفل سیاه، فلفل سفید و غیره. مشخصات طعمی را که می خواهید به دست آورید در نظر بگیرید و بر اساس آن انتخاب کنید.
- نمک و فلفل را اندازه بگیرید: برای اطمینان از پر شدن نمک و فلفلدان به مقدار مناسب، باید مقدار نمک و فلفل مورد نیاز خود را اندازه بگیرید. از یک قاشق یا ترازو برای اندازه گیری مقدار دقیق مورد نیاز استفاده کنید.
- شیکر را پر کنید: وقتی نمک و فلفل را اندازهگیری کردید، نوبت به پر کردن شیکر میرسد. با ریختن نمک در شیکر شروع کنید و سپس فلفل را اضافه کنید. دقت کنید که نمک و فلفل را به طور یکنواخت بریزید تا هر وعده مقدار مناسبی از هر دو ماده را داشته باشد.
- شیکر را ذخیره کنید: بعد از اینکه شیکر را پر کردید، باید آن را به درستی نگهداری کنید تا نمک و فلفل تازه بماند. شیکر را در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری کنید. در صورت عدم استفاده، شیکر را محکم ببندید تا نمک و فلفل به بیرون نریزد.
27 نکته برای پر کردن نمکدان و فلفل دان
- یک شیکر با دهانه گشاد انتخاب کنید تا پر کردن مجدد آسانتر شود.
- نوع نمک و فلفل مناسب را برای نیاز خود انتخاب کنید.
- نمک و فلفل را به دقت اندازه بگیرید تا از مقدار صحیح آن اطمینان حاصل کنید.
- شیکر را به طور یکنواخت پر کنید تا مطمئن شوید که هر وعده مقدار مناسبی نمک و فلفل دارد.
- شیکر را به درستی ذخیره کنید تا نمک و فلفل تازه بماند.
- از قاشق یا ترازو برای اندازه گیری دقیق نمک و فلفل استفاده کنید.
- ابتدا نمک را داخل شیکر بریزید، سپس فلفل را اضافه کنید.
- هنگامی که از شیکر استفاده نمی کنید، آن را محکم بسته نگه دارید.
- از استفاده از تکان دهنده با دهانه کوچک خودداری کنید، زیرا ممکن است دوباره پر کردن آن دشوار باشد.
- برای سهولت در پر کردن مجدد، یک شیکر با دهانه ریزش انتخاب کنید.
- استفاده از یک تکان دهنده با یک صافی داخلی برای حذف هرگونه توده یا زباله در نظر بگیرید.
- از یک تکان دهنده تمیز برای جلوگیری از آلودگی و رشد باکتری استفاده کنید.
- برای جلوگیری از پر شدن بیش از حد و ریختن آن، شیکر را با یک دست سبک پر کنید.
- برای جلوگیری از بلع تصادفی شیکر را از کودکان و حیوانات خانگی دور نگه دارید.
- از یک تکان دهنده با درب مطمئن برای جلوگیری از ریختن نمک و فلفل به بیرون استفاده کنید.
- یک شیکر ساخته شده از مواد بادوام برای جلوگیری از شکستگی انتخاب کنید.
- برای جلوگیری از رشد باکتری ها و ایجاد بو، شیکر را به طور مرتب تمیز کنید.
- برای آسیاب کردن نمک و فلفل در صورت نیاز، از یک شیکر با آسیاب داخلی استفاده کنید.
- از یک تکان دهنده با پایه ضد لغزش برای جلوگیری از سر خوردن روی میز استفاده کنید.
- شیکری انتخاب کنید که تمیز کردن و نگهداری آن آسان باشد.
- از استفاده از تکان دهنده ای که برای نیازهای شما خیلی بزرگ یا خیلی کوچک است خودداری کنید.
- استفاده از یک تکان دهنده با چاشنی داخلی را در نظر بگیرید.
- از یک تکان دهنده با دستگیره راحت برای جلوگیری از افتادن شیکر استفاده کنید.
- قبل از سرو، شیکر را با نمک و فلفل پر کنید تا مطمئن شوید که مقدار صحیح آن استفاده شده است.
- از یک تکان دهنده با برچسب واضح برای شناسایی محتویات استفاده کنید.
- شیکری انتخاب کنید که فاقد BPA و ایمن باشد.
- استفاده از شیکر با محفظه ذخیره سازی داخلی برای چاشنی های دیگر را در نظر بگیرید.